RCT

RCT = Ray Castiel Team (F1 Ch 99-02)

2010. október 5., kedd

RCT, Siker és Kudarc.

Ilyen bejegyzést se láthattatok még az RCT csapattól.
A mai napon több boldog és szomorú hírrel szolgálhatunk azoknak, akik nyomon követik az RCT csapat életét, munkásságait.
Öröm..
Modjaink, melyeket piacra dobtunk, a vissza kapott adatok alapján, bátran nyilatkozom azt, megérte belevágni a DC projektbe.
Szinte megállás nélkül dolgozunk nap mint nap azon, hogy felülmúljuk önmagunkat.
Csapatunk oldala is folyamatos frissítéseken megy át, igaz, még csupán az angol oldalunk állt át félig-meddig a 3.1.0-ás verzióra.
A nyelv kiválasztás után hamarosan három opció közül választhatnak majd azok az emberek, akik az oldalunkra tévednek.
Akit az újdonságok, tervek, egy-egy mod állapota érdekli majd a közeljövőben, vagy csak kérdést szeretne feltenni a Chatango-n annak elég csupán a Weboldal-ra kattintania.
Akit az érdekel, hogyan készül el (igaz csak felületes ismerkedés az egész, nem pedig tanító jellegű) egy RCT mod, annak elég a középső képre, azaz a Gyárba (Factor/Factory) látogatnia.
Végül aki letölteni szeretné az általunk kiadott modokat, skineket, illetve más által készített RCT modokhoz is kompatibilis skineket vagy esetleg RCT modból felhasznált tartalmú ú.n. "UnOfficial" RCT modot, annak a jobb oldali, vagyis a Store/Storage menü pontra vagy gombra kell majd kattintani.
Ez mind szép és jó.. DE (igen.. sajnos van egy DE is.)
Castiel, azaz Szabi, mikor belevágott a moddolásba, nem számított arra, hogy körülbelül fél év múlva 3 társsal gazdagodik. Így leegyszerűsödött az ő dolga is, mivel a munkák, feladatok szét osztódtak Gravy (Geri), Déw (Dávid), Ray (Szabi) és Köztem (Nat).
Ez idáig mind szép és jó, de sajnos Gravy-nek és Déw-nek az idei évben közeledő érettségi miatt (azaz a 2011-es) , határozattalan ideig kilépnek mind ketten az RCT csapatból.
Ezért mind Ray, mind a Saját nevemben, szeretnénk köszönetet mondani a távozó két jó barátunknak, és sok sikert kívánnánk a közeledő vizsgáitokhoz.
Srácok.. egy kalappal :D (igaz még jó idő odáig, de hajrá)
Végszónak..
Elkeseredve csak részben vagyunk, mert így is kapunk (Ray-nek köszönhetően) elegendő segítséget egy igen tehetséges kollégánktól, Drótostól (aki amúgy szintén F1C modder), illetve a Ray által szerzett barátok a GPH-ról.
Köszönet nektek is srácok.
Nathan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése